onsdag 17 juni 2009

Power Ranking för U21- EM. Mera Confederations Cup idag.

1. SVERIGE. Fick just precis den drömöppning jag fruktade- 5-1. Visserligen mot Vitryssland, som alla förväntade sig att skulle vara det största blåbäret, men ändå.
2. ENGLAND. Har också lyckats vinna, men deras insats mot Finland var verkligen inte bra. Men tre poäng är alltid tre poäng och ger bra utgångsläge för en lyckad turnering.
3. ITALIEN. Borde nog ha vunnit mot Serbien. Är nog fortfarande favorit till att vinna gruppen. Men svårt, det blir det nog.
4. SPANIEN. Till och med spanjorerna kan få det ytterst svårt att ta sig vidare. 0-0 är ju inte ett bra resultat för ett sådant elitlag som dem.
5. TYSKLAND. Får slå lite ur underläge i den tuffa gruppen. Men 0-0 är ju inte en start på en turnering som förstör alltihopa.
6. SERBIEN. Serbien spelade final i förra junior-EM men laget verkar ytterst anonymt. Så dåligt som de spelade mot Italien så måste nog saker ske för att de når lika långt i år igen.
7. FINLAND. Trots den fina insatsen mot England så är nog vi nästan borta. Vi har alltför lite rutin för att klara oss i såna här sammanhang. Men det är en stor seger att redan vara med, som jag redan sa.
8. VITRYSSLAND. Gjorde visserligen 1-0 mot Sverige men nog ska man hålla ut längre än en minut. Redan tio minuter efter 1-0 stod det 1-3, vilket blev periodsiffrorna. Matchen slutade 1-5 vilket visar att vitryssarna antagligen blir denna turnerings stora slagpåse.

Ikväll ska jag se på Confederations Cup.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar