fredag 15 oktober 2010

ITALIEN 7.7 2-1 mot Estland. 5-0 mot Färöarna. 0-0 mot Nordirland. Antagligen döms den mystiska Serbienmatchen till en 3-0-seger. Helt okej av världsmästaren 2006 (som nu dock är LÅNGT ifrån bäst i världen).
ESTLAND 8.6 Man skulle nästan kunna tro att Finland och Estland bytt plats! Estland har nämligen spelat ungefär så som Finland brukar spela och Finland har spelat så dåligt som Estland brukar. Men i alla fall- våra grannar i söder hör till de absoluta topparna i kvalet!!! Det mest tack vare bortasegern mot VM-laget Serbien.
SERBIEN 5.5 Är nog en av de största flopparna. Är redan i detta skede utslagna.
SLOVENIEN 7.3 Har skärpt sig sedan Nordirlandförlusten. Kryss mot Serbien och seger mot Färöarna samt Estland. Det sensationella VM-laget (som faktiskt var nära att lyckas där också) fortsätter spela bra.
NORDIRLAND 6.5 Har vunnit Slovenien, fått oavgjort mot Italien och något till (?) men de har också bara fått 1-1 med sig mot Färöarna! Det är sant! Det drar ner vitsordet ganska så redigt.
FÄRÖARNA 8.1 Var nära bortaseger mot Estland och fick oavgjort mot Nordirland. Mer kan man inte egentligen kräva av de sämre landslagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar